Grand Café De Lindenhof

Menukaart

Onze chef-kok Nils heeft heerlijke gerechten bedacht met een twist naar De Lindenhof. Hier onder kan je zien wat hij samen met de keukencrew voor u gaat bereiden.

  boterhammen 11.00 - 17.00  

Zalm op toast met  ei-kruidensalade 11
zalm | dille | groene kruiden 

Avocado & ei 10.5
zacht gekookt ei | avocado | granaatappel | hazelnoot  

Hummus 8

feta | olijven | kerstomaat | pompoenpit | rucola | olijfolie | munt

Kip & hummus 9

gegrilde kip | gerookte amandelen | little gem | rode peper | dille

>> SANDWICH LINDENHOF 10.5

kip | bacon | sla | tomaat | ei-kruidensalade | cocktail-sriracha

 

LA FRANCE 9
zacht gesmolten brie | bacon | pittenmix | rucola | honing

PHILLY STEAK & toast 13.5

medium bavette | toast | little gem | parmezaan | gepofte kerstomaat | zacht gekookt ei | rode ui | kruidendip

Krokketten op brood~  mosterd-mayonaise 8.5

Uitsmijter~ 7.5  

 


  MENUKAART  11.00 - 21.00   

 

   SALADES & POKE BOWLS   

SALADE VIS 16.5   
gebakken zeebaars | zalm | gamba | groene asperge | doperwten | gegrilde tomaatjes | little gem

FETA 12.5            > wijntip: Sauvignon blanc
couscous | gegrilde paprika | olijf  | feta | groene kruiden | komkommer | amandel | granaatappel | specerijen | bonte sla

 

POKE BOWL ZALM  11.5 | 16.5 | 22
Rauwe zalm | sushi rijst | edamame | avocado | mangochutney | wasabi-mayonaise | wasabi crunch | wakame | komkommer | wortel | radijs | little gem | soja saus

POKE BOWL TEMPEH  11.5 | 16.5 | 22
Tempeh | sushi rijst | edamame | avocado | mangochutney | wasabi-mayonaise | wasabi crunch | wakame | komkommer | wortel | radijs | little gem | soja saus

 


 

    STARTER / BITES   

Brood 5
pesto | aioli

Carpaccio 11
parmezaan | rucola | pittenmix | gefrituurde kappers | basilicum-olie

MAKREEL 9.5
couscous | sesam | guacemole | granaatappel | limoenmayonaise | koriander

GEITENKAAS 8
oude geitenkaas | nectarine | hazelnoot | tijm | honing

KALF & ZALM 12.5         > wijntip: AIX Rosé
kalfsrosbief & gerookte zalm | rucola | mierikswortelcrème | kappertjes | zwarte olijven

 

GROENE CURRY KOKOSSOEP 6.5
Noedels | paddestoel | sojabonen | taugé | sesam


       BURGERS        

PADDENSTOELENBURGER 17.5       > wijntip: Pinot Noir
parmezaan | zon tomaat | lente ui | pijnboompit | rucola | truffelmayonaise

LINDENHOFBURGER 18.5
cheddar | crispy bacon | coca-cola uienchutney | sla | tomaat | augurk |
smokey ketchup | huisgemaakte mayonaise
dubbel beef >> 24.5

 

       HOOFDGERECHTEN        

BAVETTE & TOURNEDOS
150gr 21.5 | 200gr 24.5 & 200gr 29.5
oven groenten | kriel  | pittige pesto | jus de veau 

SCHOLFILET & GAMBA 20                    > wijntip: Gruner Veltliner
gnocchi | roomsaus | basilicumolie | doperwten | bimi

MOSSELEN 19.5
zeeuws spek | witbier | prei | tijm | groene kruiden | groenten | frites | kruidendip

RAVIOLI 17.5
ricotta-spinazie ravioli | paddenstoelenroomsaus | krokante parmezaan | peterselie | geroosterde tomaat

GEVULDE PAPRIKA 17
couscous | granaatappel | hazelnoot | feta | doperwten | bimi | dille

Bijgerecht frites huisgemaakte mayonaise  3.5 
Bijgerecht salade 4.5


   DESSERT   

WITTE CHOCOLADE PARFAIT 7.5
rood fruit | hazelnoot | vanillesaus

AARDBEI & AMANDEL 7
amandelkoek | aardbeienroom | merenque | limoncello

Bol ijs van IJSSALON BEMER 2
slagroom 0.5 | chocoladesaus 2


      BORREL~ tot 23.00       

Borrelplateau 25.-
chickenbites | calamaris | nacho’s | crostini pomodori | brood met dip | olijven | Oude veendaler | serranoham | hummus met rauwkost | meatballs

KNOFLOOKBROOD  11
mozzarella | serranoham | balsamico-olijfolie

Nacho 5.5 | 8.5
jalapeno | rode ui | cheddar | creme fraiche | chili

Crostini pomodori 4
knoflookcrostini | tomaat | basilicum | olijfolie

Mozzarella di bufala campana DOP 9
olijfolie | peper | zout | crostini  | pesto

Oude veendaler 6.5
blokjes kaas |grove mosterd

Iberico ham~ 7.5
40 gram pata negra bellota | 36 mnd gerijpt

Olijven gemarineerd 4
walnoot | gegrilde puntpaprika

Camembert fondue 9
camembert uit de oven | tijm | knoflook | crostini

Meatballs 5
pittige tomatensaus | parmezaan | tuinkers

 

  HAUTE~frituur  

Zoete aardappelfrites 4.5
parmezaan | truffelmayonaise

Chickenbites ~oriental 6
sriracha-mayonaise | koriander | pickled komkommer

Bitterballen 8
traditioneel recept | draadjesvlees

Calamaris 5
krokante inktvisringen | aioli

Risottini ~vegetarisch 8.5
Risotto | mozzarella | tomaat

Mixgarnituur 12 | 18 | 24 va. 11.5

 

 

Sfeerimpressie
Openingstijden
  • Maandag11:30 - 23:00
  • Dinsdag10:00 - 23:00
  • Woensdag10:00 - 23:00
  • Donderdag10:00 - 00:00
  • Vrijdag10:00 - 01:00
  • Zaterdag10:00 - 01:00
  • Zondag11:30 - 23:00
Contact

Van Weedestraat 131
3761 CD Soest
035 - 740 00 74
info@grandcafedelindenhof.nl