Grand Café De Lindenhof

KERST

Pre- order tot 1 december en de slager van Boerderij De Lindenhoff hangt jouw stuk Picanha in de dry-aged kast tot de kerst voor een extra mals stuk vlees met volle intense smaak.   RESERVEER 

Een bijzonder jaar vraagt om een bijzonder & feestelijk kerstmenu voor thuis. 4-gangen genieten en niet te veel in de keuken staan? Dat kan! Wij hebben alles al voorbereid en voegen de beste ingrediënten aan het menu toe. Zelfs het mooie stuk picanha is in een handomdraai met de perfecte ‘cuisson’ klaar gemaakt. Voor een onvergetelijke kerst bestel je bij De Lindenhof. Het menu is 38.5 per persoon voor 4 gangen.

 

 MENU  

VOOR~ proeverij van
Ceviche zeebaars | groenten tartaar | citrus marinade &
Springroll geitenkaas | piccalilly creme | gerookte amandelen &
Beef tataki | hazelnootpesto | gekarameliseerde zilverui 

TUSSEN~
Bospaddenstoelen cappuccino met rozemarijnroom en parmezaanpoeder

HOOFDGERECHT~ Family style
Uit de servieskast: grote serveerschaal voor het vlees of de vis, schaaltje, bord, kommetjes voor de garnituren

PICANHA aan stuk~ uit de oven
geglaceerde & gekleurde peen met gepofte quinoa  | bloemkool- pastinaakcrème | smashed patato met truffelboter en grof zeezout | kruidentuin | Salentein rodewijnsaus | boerenkoolpesto

of

ZALM met kruiden korst~uit de oven 
geglaceerde & gekleurde bospeen met gepofte quinoa | bloemkool- pastinaakcrème | smashed patato met mosterd-dille crème fraîche | kruidentuin | prosecco roomsaus

NA~
Speculaas stoofpeer taart | vanille schuimpjes | karamel saus | gekarameliseerde pistache 

 

Pre- order tot 1 december en de slager van Boerderij De Lindenhoff hangt jouw stuk Picanha in de dry-aged kast tot de kerst voor een extra mals stuk vlees met volle intense smaak.           RESERVEER    

 

   Vegetarisch kerstmenu   

VOOR~ proeverij van
ceviche van knol | groenten tartaar | citrus marinade

Springroll geitenkaas | piccalilly creme | gerookte amandelen

Pompoen tataki | hazelnootpesto | gekarameliseerde zilverui 

TUSSEN~
Bospaddenstoelen cappuccino met rozemarijnroom en parmezaanpoeder

HOOFDGERECHT family style~
Uit de servieskast: grote serveerschaal voor het vlees of de vis, schaaltje, bord, kommetjes voor de garnituren.

Beet wellington~ uit de oven
geglaceerde & gekleurde bospeen met gepofte quinoa | smashed patato met truffelboter en grof zeezout | kruidentuin | boerenkoolpesto

NA~

Speculaas stoofpeer taart

vanille schuimpjes | karamel saus | gekarameliseerde pistache 

>> VANAF 26 NOVEMBER ONLINE TE BESTELLEN VIA JAMEZZ.NL/LINDENHOF

Sfeerimpressie
Openingstijden
  • Maandag11:30 - 23:00
  • Dinsdag10:00 - 23:00
  • Woensdag10:00 - 23:00
  • Donderdag10:00 - 00:00
  • Vrijdag10:00 - 01:00
  • Zaterdag10:00 - 01:00
  • Zondag11:30 - 23:00
Contact

Van Weedestraat 131
3761 CD Soest
035 - 740 00 74
info@grandcafedelindenhof.nl