Grand Café De Lindenhof

KAART ZOMER 2021

    BOTERHAMMEN  ~ tot 17.00  

Tonijn salade 9.5
Ortiz tonijn salade | zwarte olijf | kappertjes | rode ui | pijnboompit

Mashed avocado & ei 9              ~optie gerookte zalm + 5 
zacht gekookt ei | groene kruiden | tuinkers

Huisgemaakte hummus 8.5     ~optie kip + 2
hummus | gegrilde groenten | pompoenpit 

Kopa~ geroosterde picanha 10.5
rosbief | pesto-olie | parmezaan| hazelnoten | rucola

>> SANDWICH LINDENHOF 10.5
kip | bacon | sla | tomaat | ei | cocktail-sriracha

 

  SALADE   

CAESAR     13.5                  > wijntip: MERLOT~Chateau du Courlat
kip | romeinse sla | little gem | ei | croutons | parmezaan

GEITENKAAS    11.5                > wijntip: CHARDONNAY~Salentein
sla | groene asperge |zoet-zure wortel | bulgur | pistache | limoen-pestodressing


POKE BOWL    Verse tonijn?! Dat kan .. wel een meerprijs! Zolang de voorraad strekt.

ZALM  11.5 | 16.5 | 22
Rauwe zalm | sushi rijst | edamame | avocado | mangochutney | wasabi-mayonaise | wasabi crunch | wakame | komkommer | wortel | radijs | little gem | soja saus

TEMPEH  11.5 | 16.5 | 22
Tempeh | sushi rijst | edamame | avocado | mangochutney | wasabi-mayonaise | wasabi crunch | wakame | komkommer | wortel | radijs | little gem | soja saus

  WARME LUNCHGERECHTEN  

LA FRANCE  9  ~ optie bacon +1
paddenstoel | gesmolten brie | krokante parmezaan | rucola | honing     

FOCCACIA & BURRATA 13.5
serranoham | olijfolie | truffeltapenade | rucola

kroketten op brood~  mosterd-mayonaise 8.5

uitsmijter 7.5 

    BURGER     

PADDENSTOELENBURGER 17.5      
brioche | parmezaan | zon tomaat | lente ui | pijnboompit | rucola | zoete aardappelfrites | truffelmayonaise

VEGAN~CRISPY BURGER 14.5
sesambol | guacamole | vegan srirachamayonaise | little gem | gegrilde puntpaprika | lente ui | amandel | frites

LINDENHOFBURGER 18.5
brioche | cheddar | crispy bacon | coca-cola uienchutney | sla | tomaat | augurk | smokey ketchup | frites | huisgemaakte mayonaise
dubbel beef >> 24.5


     AVONDKAART      

   VOORGERECHT / STARTER   

Brood 5
pesto | aioli

GAMBA PIRI PIRI 10
bulgur | komkommer | gerookte amandel | sriracha

VITELLO TONATO 11
rosbief van de Kopa | ortiz tonijn | olijf | kapperappel

TARTAAR 9
salsa verde | zoet-zure wortel | hazelnoot | gegrilde crostini

BURRATA 10.5               > wijntip: SAUVIGNON BLANC~ Mount Riley
gele & rode tomaatjes | pesto-limoen olie | pistache | toast

  SOEP   

COURGETTESOEP 6.5
kerrie | creme fraiche

 

VLEES & VISGERECHTEN

Dubbeldoel-vlees. Koeien die eerst melk geven en daarna worden ‘omgeschoold’ tot vleeskoe op een dieet van eiwit-rijk voer. Een mooie,rustige ouwe dag, zonder melkmachines. Het resultaat is prachtig dooraderd en verantwoord rundvlees. 

 

TOURNEDOS 28.5                  > wijntip: MALBEC ~Salentein
geroosterde bloemkool | courgette | puntpaprika | gele wortel   
keuze uit: zontomaat-kruidenboter, chimichurri of peperroomsaus

RIB EYE~ 24.5      225gr        
geroosterde bloemkool | courgette | puntpaprika | gele wortel
keuze uit: zontomaat-kruidenboter, chimichurri of peperroomsaus

 

DORADE 19
sperzieboontjes | courgette | tomaat | ui | rode peper | pecannoot | manchego

 

    Bijgerecht    

frites huisgemaakte mayonaise  3.5 
gepofte zoete aardappel met kruidenricotta 4
salade 4.5 

 

 RAVIOLI              + Iberico ham 6.5 | + gerookte zalm  5

Ravioli gevuld met burrata & truffel 21
truffelroomsaus | groene asperges | bospaddenstoelen | parmezaan

Ravioli gevuld met ricotta, gepofte knoflook & citroen 17.5
sperzieboontjes | courgette | frisse tomaten-ui salsa | pecannoot | manchego

 

    DESSERT   

PECAN CARAMEL TAART~vanille ijs 7.5

AARDBEI, ROOM & MERENQUE 7

Bol ijs 2~

 

Sfeerimpressie
Openingstijden
  • Maandag12:00 - 23:00
  • Dinsdag10:00 - 23:00
  • Woensdag10:00 - 23:00
  • Donderdag10:00 - 00:00
  • Vrijdag10:00 - 00:00
  • Zaterdag10:00 - 00:00
  • Zondag12:00 - 23:00
Contact

Van Weedestraat 131
3761 CD Soest
035 - 740 00 74
info@grandcafedelindenhof.nl