Grand Café De Lindenhof

When life throws you a burger – Eat it!

16-02-2021

Tom - De Lindenhof burger, een topper op elke kaart en een klassieker die nooit uit de smaak valt.

Geen kaart kan dus meer zonder deze burger en dat is iets waar wij totaal geen bezwaar tegen hebben want laten we eerlijk zijn, of je nou komt dineren met familie en vrienden of als je een zakelijk diner hebt, je kan nooit fout gaan met een goede burger!
Deze hardloper is er in vele versies geweest maar we hebben nu unaniem een vast recept gekozen. Het lekkerste recept natuurlijk.

Nou vraag je je misschien wel af, hoe dan? Goede vraag! Er zijn 3 componenten die deze burger ‘magisch’ maken.

First of all: Onze Soester slager kiest het beste 100% Black Angus vlees en kruid het met onze ‘geheime’ kruidenmix. Dagelijks vers geleverd. Wij grillen hem op onze Kopa; een extra intense smaakbeleving.

Second! De Coca-Cola uienchutney. Deze maken wij van spek en een hele boel witte ui, Coca-Cola en basterdsuiker. Een beetje geduld, en als finishing touch een beetje koriander.

Last but not Least: het briochebroodje van de Zoete Verleiding uit Soest-Zuid. De liefde voor brood proef je terug. Licht gegrild aan de binnenkant, luchtig met sesamzaad.

Voeg dit samen: Brioche broodje opgemaakt met sla, tomaat en augurk. De warme Coca-cola uienchutney royaal er boven op. De burger met cheddar en crispy bacon. En tot slot onze huisgemaakte smokey tomaten ketchup.

Naast dat de burger natuurlijk super lekker is, zijn het vaak de unieke en gezellige ervaringen die er aan tafel ontstaan die het zo geweldig maken. Om deze ervaringen nog mooier te maken zijn wij bij de Lindenhof een groot voorstander om er een mooi speciaal biertje te nemen bij deze overheerlijke burger. Cheers!!!  

 

Blogoverzicht
Sfeerimpressie
Openingstijden
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 22:00
  • Woensdag10:00 - 22:00
  • Donderdag10:00 - 00:00
  • Vrijdag10:00 - 01:00
  • Zaterdag12:00 - 00:00
  • Zondag12:00 - 22:00
Contact

Van Weedestraat 131
3761 CD Soest
035 - 740 00 74
info@grandcafedelindenhof.nl