Grand Café De Lindenhof

The flamingo has landed

04-03-2016

Mensen vragen zich weleens verbaasd af… ‘Werk jij ook bij De Lindenhof’? Ik heb je daar nog nooit gezien! Een beetje hakkelend leg ik dan uit dat ik niet dagelijks op de werkvloer te vinden ben – hoe leuk ik dat ook vind. Maar een bedrijf runnen is niet alleen achter de bar staan. Het is inkopen, administratie doen, problemen oplossen, visie maken. En zo kan ik nog wel duizenden dingen noemen die ik doe als ik niet zichtbaar ben. Daar horen de - politiek correcte - minder leuke dingen bij, maar ook the fun stuff zoals op zoek gaan ‘iets’ wat De Lindenhof De Lindenhof maakt. Dat vond ik dit keer in een roze flamingo.

De strijd om het zomerdrankje 2016 is weer begonnen! Daar waar Jillz, Radler, Hugo, Aperol Spritz, Wieckse Rose de afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd wacht ik nog steeds op een mooie frisdrank. Geen 0.0% versie van zijn grote broer, geen light of life, maar een frisdrank met een eigen ik. En om dan toch ook maar even op de preekstoel te gaan zitten, graag een zonder: Aspartaam, 10 suikerklontjes per glas, fosforzuur, citroenzuur, formaldehyde, mierenzuur enzovoorts enzovoorts.

Dan gaan we toch zelf limonades maken droomde mijn impulsieve ik! Lijkt me heerlijk; mooie bio citroenen van de Soestermarkt, ijs, munt, zon. It’s a winner. Fantastisch idee, maar niet uitvoerbaar op grote schaal. Ik werd door mijn collega’s weer even met beide benen op de grond gezet. Maar toch bleef het knagen. Ik wil een mooi product op mijn kaart, dat verrast, smoelt en verleidt.

En daar piept die mysterieuze roze flamingo dan om de hoek. In de vorm van #Pinky Rose the flamingo brand. Een brand van Nederlandse bodem met een visie! Het sap, de kruiden en de geheimen zijn allemaal natuurlijk en geperst met de hand. Het eerste vers en handgemaakte siroop in de f…. wereld! Zonder kunstmatige toevoegingen. Halleluja.

De smaken zijn origineel. We gaan van Dark caramel Sea Salt naar Spiced lemon & Rose en van Straight lemon naar floral Ginger & Orange. Voor mij de zomerhit van 2016, maar zeker ook al heerlijk in een pril waterig voorjaarszonnetje. Met of zonder bubbels.

Nog zo’n taak van mij wanneer je me eventjes niet ziet: keuzes maken. Het frisdrank-assortiment zal krimpen in de breedte, maar we gaan de diepte in. Dat is een keuze… En hier sta ik 100% achter! En wil je me dan een keer op de werkvloer tegenkomen, sta ik donderdagavond voor je klaar. Achter de bar. Zodat je me een keertje ziet en maak ik voor jou een Pinky Rose soda, met liefde!    

Marieke Beijersbergen~
passie voor horeca | foodie | design | vallen & opstaan | travel | inspiratie       

Blogoverzicht
Sfeerimpressie
Openingstijden
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 22:00
  • Woensdag10:00 - 22:00
  • Donderdag10:00 - 00:00
  • Vrijdag10:00 - 01:00
  • Zaterdag12:00 - 00:00
  • Zondag12:00 - 22:00
Contact

Van Weedestraat 131
3761 CD Soest
035 - 740 00 74
info@grandcafedelindenhof.nl