Grand Café De Lindenhof

HERFSTBOCK

12-09-2018

Herfst in Soest

We genieten van onze Indian Summer, de dagen worden steeds een beetje korter, de zon kleurt oranje en de eerste buien hebben we achter de rug. Elke bierdrinker weet dat er naast nadelen ook voordelen aan deze verschijnselen zitten, het is weer tijd voor herfstbock! 

We zullen op 22 september 5 herfstbocken tappen. Maar welke is nu het lekkerst? Vorig jaar werd door het publiek ‘Texels Bock’ uitgeroepen tot ‘beste bock’. Bij aankomst kun je namelijk een strippenkaart met proefformulier kopen, waarop je ieder bier met een cijfer kunt waarderen. Zo leg je je eigen route af langs de bieren! Naast de herfstbocken is er wat te eten, en we serveren uiteraard ook fris en wijn.

Proef het najaar Van Weedestraat

Het herfstbockfestival is onderdeel van 'Proef het Najaar'. Een event wat jaarlijks plaatsvindt in de Van Weedestraat. Het winkelgebied van Weedestraat staat 22 september weer vol met kramen met eerlijke producten; hip en huisgemaakt tijdens de jaarlijkse Home Made Market. Op deze markt vindt u een divers aanbod op het gebied van interieur, mode, vintage, (kinder)kleding, accessoires, sieraden en kunst. Standhouders zijn lokale ondernemers en unieke webwinkels die hun creatieve-, vintage-, design- en kinderspullen ‘off line’ tonen. Door de hele straat vindt u tevens stands met lekkere hapjes en drankjes. Ook op de terrassen bij de lokale horeca gelegenheden zijn heerlijke producten te verkrijgen. Gezellig erop uit met het hele gezin!  


Tijdens het herfstbock festival werken wij altijd graag samen met bedrijven uit de omgeving. Mocht je interesse hebben in een deelname op het bockbier festival, stuur dan een mail naar jesse@grandcafedelindenhof.nl.

Houd de   evenementpagina   in de gaten voor bekendmaking van de bieren en andere zaken!

Blogoverzicht
Sfeerimpressie
Openingstijden
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 22:00
  • Woensdag10:00 - 22:00
  • Donderdag10:00 - 00:00
  • Vrijdag10:00 - 01:00
  • Zaterdag12:00 - 00:00
  • Zondag12:00 - 22:00
Contact

Van Weedestraat 131
3761 CD Soest
035 - 740 00 74
info@grandcafedelindenhof.nl