Grand Café De Lindenhof

Royal Park Live

07-07-2018

ROYAL PARK 2018: 

We zijn te gast op Koninklijke grond. Tot en met 2004 werd Paleis Soestdijk nog bewoond door Prinses Juliana en Prins Bernhard. Tijdens Royal Park is het paleis het sprookjesachtige decor van de concertavond. Zowel staand in de paleistuin als zittend op de tribune heb je een prachtig zicht op het podium. Een kijkje nemen in het paleis zelf? Reserveer samen met je ticket een paleisbezoek.

Zaterdag 7 JULI:

Hier zijn we trots op: Sting komt naar Royal Park oftewel Paleis Soestdijk! Met 100 miljoen verkochte albums heeft de Engelsman inmiddels een indrukwekkend oeuvre op zijn naam staan. Enkele hits zijn bijvoorbeeld ‘Fields of Gold’, ‘Roxanne’, ‘Englishman in New York’ en natuurlijk ‘Message In A Bottle’ En: hij komt niet alleen! Zijn vriend en collega wereldster Shaggy is ook van de partij. Het lijkt een vreemde combinatie maar dat is het niet. Sting schreef heel wat klassiekers op Jamaica. Het eiland van superster Shaggy die de wereld veroverde met hits als ‘It Wasn’t Me’ en ‘Oh Carolina’. De heren maakten samen het album 44/876 vol met echte ‘eiland’ muziek. Met daar doorheen de boodschap van liefde hoop en vrijheid  van hun gezamenlijke held Bob Marley.

Een ding is zeker: De derde editie van Royal Park Live op het Koninklijke gras van Paleis Soestdijk wordt er eentje om nooit te vergeten.

ETEN & DRINKEN:

In de paleistuin staan diverse foodtrucks voor je klaar met een variëteit aan eten of geniet je van mooie wijnen. Maar met de picknickbox maak je jouw Royal Park-beleving pas echt compleet. Geniet aan het begin van de avond van een krokante baguette belegd met een romige ERU smeerbare kaas met daarnaast heerlijke hapjes en een lekkere fles witte wijn. De picknickbox kun je alleen vooraf bestellen.

Natuurlijk kun je de gehele dag op zo'n 2 kilometer afstand heerlijk vertoeven op het zonovergoten terras van Grandcafé de Lindenhof; als verzamelpunt, plek voor het startschot, een ontspannen lunch of borrel. Kortom, de manier om je voor te bereiden op een heerlijk avondje Royal Park.

23.00 - ...

Heb je zin om nog even door te gaan, nadat het festijn om 23.00u zijn einde is genaderd? Nog even nabespreken of een nieuwerwetse AFTERparty? De Lindenhof is tot 02.00u springlevend, gezellig en zeer geschikt voor een verzadigend pilsje of twee!

 

MEER INFO?

Wil je meer weten over de pinmogelijkheden ter plaatse, lockers, oordopjes, het bestellen van tickets, het parkeren van je auto of fiets, bereikbaarheid met ov of mindervaliden opties? Kijk dan op de Royal Park site: 

https://www.royalparklive.nl/info/

 

 

Blogoverzicht
Sfeerimpressie
Openingstijden
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 22:00
  • Woensdag10:00 - 22:00
  • Donderdag10:00 - 00:00
  • Vrijdag10:00 - 01:00
  • Zaterdag12:00 - 00:00
  • Zondag12:00 - 22:00
Contact

Van Weedestraat 131
3761 CD Soest
035 - 740 00 74
info@grandcafedelindenhof.nl