Grand Café De Lindenhof

Shaken not stirred

12-05-2017


Wat deden we 7 jaar geleden? Iets wat niet alleen wij ons af en toe afvragen maar ook een vraag die wij geregeld van gasten krijgen. Tegenwoordig is de Lindenhof niet meer weg te denken uit Soest. Wat is het geheime recept? Let’s see..

Sparren, aanvliegen en uitrollen. Het zijn van die management termen die in menig bedrijf veelvuldig voorbij komen. Wij hebben zo onze eigen term; ‘LH-flavour’. In de essentie gaat het in de Horeca natuurlijk om gastvrijheid. Gasten die komen eten & drinken en happy de deur uit gaan. Maar iedereen die bij de Lindenhof werkt, weet dat de LH-flavour, gevoed door passie, minstens zo belangrijk is.

Wat er aan de voorkant gebeurt is voor iedereen bekent. De samenwerking met de Amerpoort, een goede sfeer en lekker eten. Maar wat zit daar verder achter? Hoe creeer je zo’n goede sfeer of hoe blijf je bij op het gebied van eten en drinken? Dat zijn dus die flavours die samen met ‘the obvious’ de perfecte lindenhofcocktail vormen. De LH FIZZ.

‘Is de wereldkampioen ook aanwezig?’
Meest Markant, Global Bartender Finals, de Café Top 100. Een greep uit het lijstje van ‘wedstrijden’ waar we graag aan mee doen. Het beste uit ons zelf willen halen is dan ook het eerste ingredient. Maar natuurlijk ook omdat we De Lindenhof op de kaart willen zetten. Velen kunnen zich namelijk nog wel herinneren dat Sander Best Star Serve Bartender werd tijdens de Global Bartender Finals.

Lekker Bockig
Wat is een herfst en lente zonder bockbierfestival, een maand zonder VRIJDAGS2 of een zomer zonder SNL Open Air? … Daarom houden wij van feestjes geven. Steeds wat beter, groter of anders dan het jaar ervoor. Elke keer met iets extra’s zodat ze onze cocktail een boost blijven geven. Gasten blijven komen en de verwachtingen hoog gespannen blijven. 

Blijven verwonderen
We struinen wat af. Zowel op internet als te voet om ideeën op te doen voor nieuwe kaarsjes, servies, interieuraccessoires of een compleet nieuw terras. Omdat wij stiekem een beetje interieur- junkies zijn en weten hoe belangrijk uitstraling is. Maar ook zodat onze gast verbaasd, verwonderd en verrast blijft. De smaakmakers die onze cocktail complementeren.

Stralen
Shaken, not stirred. De ultieme cocktail. Een borrel hier, een uitje daar en laten we de wintersport niet vergeten! Het zorgt voor een hecht team dat elkaar ook buiten werktijd regelmatig opzoekt. Om 18.00 uur klaar zijn met werk en pas om 02.30 met de avondploeg de deur op slot doen is voor velen geen uitzondering. Plezier in het werk en liefde voor de zaak. Dat doet ons stralen en de gast ook!

De kers
Wat is een cocktail zonder topping. Niet echt met woorden uit te leggen het is een gevoel. Het is die kers op de appelmoes (of in dit geval de cocktail). Het gevoel dat wij erin leggen en dat de gasten ervaren. Het beste om is om er niet te veel over te kletsen:. Just come by and let the magic happen!

 

~Marlon Mout & Marieke Beijersbergen voor het tijdschrift ROMA

Blogoverzicht
Sfeerimpressie
Openingstijden
  • MaandagGesloten
  • Dinsdag10:00 - 22:00
  • Woensdag10:00 - 22:00
  • Donderdag10:00 - 00:00
  • Vrijdag10:00 - 01:00
  • Zaterdag12:00 - 00:00
  • Zondag12:00 - 22:00
Contact

Van Weedestraat 131
3761 CD Soest
035 - 740 00 74
info@grandcafedelindenhof.nl