English
Grand Café De Lindenhof
Grand Café De Lindenhof
Grand Café De Lindenhof

Eten & drinken

Lekker koffie drinken of ontbijten vanaf 10.00? Dat kan bij Grand Cafe De Lindenhof! Denk aan de griekse yoghurt & homemade granola en een healthy juice uit de slowjuicer.

Liever uitgebreid lunchen? Daar houden we namelijk van bij Grand Cafe De LIndenhof. En ook al kom je voor ‘een snelle lunch’, dankzij onze kaart is de keuze echt niet zo één, twee, drie gemaakt. Tenzij je jouw favoriet al kent natuurlijk.

Een hapje voor dat u naar Artishock gaat of naar Cabrio Openlucht Theater gaat of die uitgebreide avond tafelen met vrienden? Dat bepaal je helemaal zelf, alles mag!

Chef-kok Nils: ”de keukenbrigade van De Lindenhof laat zich inspireren door de wereldkeuken. Dit zorgt elke 8 weken weer voor een verrassende kaart met heel uiteenlopende smaken. We houden van mooie producten en kiezen graag voor de blackbastard. Die maakt vlees en vis nog lekkerder!”

Je mag de hele dag blijven!

Lunch

kaart

Diner

kaart

Bits & Bites

kaart

Dranken

kaart

Wijnen   

kaart  


LEUT-ARRANGEMENTEN~

Wist je dat we ook een theeleuten serveren? Gezellig een middag genieten van de losse thee melanges van Simon Levelt. Tussen de gezelligheid door  serveren wij 4 gangen, van soep tot aardbeien in de chocola en van quiche tot cheesecake. Alle gerechtjes zijn uiteraard huisgemaakt.
THEELEUTEN~ 2 uur E 19.75 pp.

Ben je niet zo’n thee-liefhebber, maar staat een proeverij je wel aan? Reserveer dan een Bierleut voor een heuse ‘mannen’avond. Wij verzorgen een uitgebreide proeverij die je naast het vertrouwde Heineken pils, ook minder bekende bieren van het seizoen laat ervaren. Uiteraard voorzien van lekkere borrelhappen! Onze bierkenner Jesse is regelmatig op zoek naar de pareltjes uit de bierwereld om je te kunnen verrassen tijdens de proeverij!
BIERLEUTEN~ 2,5 uur E 22.5 pp.

Ook voor een wijnleut ben je bij ons aan het juiste adres. Ervaar verschillende soorten wijnen uit de nieuwe en de oude wereld speciaal geselecteerd door onze wijnleveranciers Rewined & Wijnhandel Gommers. Er worden bubbels, witte wijn en rode wijn geserveerd. Bij elk glas wijn wordt met zorg een gerechtje bereid, de combinaties zijn mooi en de smaken versterken elkaar.
WIJNLEUTEN~ 2,5 uur E 24.5 pp

Onze ervaren medewerkers vertellen ondertussen grappige anekdotes en de must-know’s over de producten.. Maar bovenal is het belangrijk dat je geniet van het lekkers je geboden wordt, je je een eigen smaak ontwikkeld en gewoon ontzettend veel plezier hebt met je gezelschap. Je bent elke dag van de week welkom voor onze proeverijen; wel graag even reserveren 035 74 000 74.


Arrangementen ~


Pics

Neem een virtueel kijkje

Grand Café De Lindenhof

Wij serveren op deze site geen cookies!

Openingstijden

  • Maandag 12.00 - 23.00
  • Dinsdag10.00 - 23.00
  • Woensdag10.00 - 24.00
  • Donderdag10.00 - 24.00
  • Vrijdag10.00 - 02.00
  • Zaterdag10.00 - 02.00
  • Zondag12.00 - 23.00

Contact